dissabte, 6 de juny del 2015

Microscopi Motic


Motic va ser uns dels primers microscopis que van començar a desenvolupar solucions de microscòpia digital, productes d'imatge digital i programari d'aplicació.

Amb aquest recurs nou, a l'hora de treballar amb els microscopis el que observem per l'objectiu es pot veure reflectit en l'ordinador o càmera que aquest estigues instal·lat. És una eina molt útil per poder treballar molt més còmode. Em sembla que és un recurs molt interessant per poder aplicar la practica a l'hora d'utilitzar els microscopis.





D'altra banda, cal tenir en compte que és un recurs una mica car comprar microscopis Motic, si no és podrà treballar amb el microscopi clàssic que també funciona per observar.

Per obtenir informació sobre el producte féu clic aquí



- Si analitzem la seva utilització segons el model SAMR, el podem trobar modificació perquè aquesta nova aplicació millora la eina per poder observar per el microscopi.
- Aquesta aplicació podem veure en la Taxonomia de Bloom, les categories : analitzar i avaluar

1 comentari:

  1. Hola Ana!
    Aquesta aplicació és impressionant! Crec que és molt interesant per poder treballar al laboratori, i també és una bona manera de que tot el grup pugui observar el que es pot veure des del microscopi.

    ResponElimina