dissabte, 6 de juny del 2015

Lazzus App Guia

Parlarem de l'aplicació Lazzus guia, perquè penso que és molt interessat d'explicar.
Es tracta d’una eina amb la qual invidents i persones amb una alta discapacitat visual podran conèixer, a través del seu dispositiu mòbil, informació sobre el que tenen al seu voltant en cada moment.

És una aplicació desenvolupada per a dispositius Android, per als mòbils i wearables d’Apple i fins i tot el Google Glass, Lazzus basa la seva tecnologia al GPS que portem ficat a la butxaca, que es convertirà en els ulls dels usuaris.

El GPS del dispositiu mòbil informa Lazzus sobre la ubicació de l’usuari, mentre que la brúixola del telèfon intel·ligent indica a l’aplicació quina és la seva orientació. A partir d’aquí, l’eina informa per mitjà d’àudios a l’invident sobre els punts d’interès que hi ha en aquell precís instant en el seu camp visual. Tot això en temps real.

Aplicació serà de molta ajuda per les persones que ho necessitin pel dia a dia. Lazzus al tenir una aplicació de mapes, els ajudara per trobar els punts d'interès en un moment real. D'aquesta manera una persona invidenta podrà caminar per allà on vulgui sense cap problema, bona sense oblidar-nos del gos guia que també és una ajuda per les persones invidents.






Per poder llegir l'article sencer féu clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada