dissabte, 6 de juny del 2015

Kahoot



Molt bones!!!

Parlarem de Kahoot que és una aplicació de gran ajuda per les aules. Kahoot és un sistema de resposta basat en el joc, en el qual s'obté mitjançant feedback dels alumnes en temps real. És a dir, una eina permet preparar preguntes que es s'han de respondre de manera ràpida.


Per poder fer servir aquesta aplicació primerament s'ha d'haver realitzat les preguntes online. A continuació, els alumnes a través de mòbils o tauletes han d'accedir a la pàgina que dóna el professor/a. A més a més, Kahoot l'alumne pot crear el joc sempre que tingui més de 16 anys. Llavors podrà realitzar els seus qüestionaris i fer-ho públic.


Aquesta aplicació pot ser molt útil per poder repassar conceptes d'alguna matèria treballada a classe i després posar-ho a la pràctica.



A continuación, us deixo un vídeo del procés per crear i com funciona Kahoo:




Per poder descarregar l'aplicació féu clic aquí


- La interactivitat es selectiva, perquè els infants interactuen amb el continguts.
- Si analitzem la seva funció segons el model SAMR, trobem que està dintre transformació, en concret redefinició de la tecnologia. 
- Aquesta aplicació podem veure diferents categories en la Taxonomia de Bloom, que són les següents depenen el rol que tingui el alumne: si és el rol de participar ;recordar, comprendre, en canvi si te el rol de crear-lo, crear, aplicar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada