dissabte, 6 de juny del 2015



Projecte  Mobile History Map


Parlem del projecte Mobile History Map (MHM) que pioner del programa mSchools  en el qual potencia el treball col·laboratiu amb solucions mòbils. Aquesta iniciativa parteix d'una nova aplicació mòbil de geolocalització que permet als alumnes crear contingut relatiu a punts d'interès propers al seu centre educatiu i desenvolupar les seves competències digitals.

És un programa que facilita que alumnes, professors i institucions col·laborin, documentin i creïn conjuntament continguts sobre el seu entorn mitjançant tecnologia mòbil, i que aquesta informació estigui a la disposició de tota la societat.






El projecte que està obert a la participació de tots els centres d'educació primària i secundària de Catalunya i comptarà amb l'acompanyament i el suport tècnic dels Centres de Recursos Pedagògics i Camps d'Aprenentatge.



A continuació, teniu petit vídeo d'experiència d'una alumna:



Podeu accedir al projecte fent  clic aquí per més informació.

Però si voleu descarregar l'App en el móvil mitjançant aquesta página web, o també trobaras en la pagina el codi QR per accedir directament a la página.



Com a futura docent, penso que és una aplicació interessant i divertida per poder treballar amb els alumnes. Perquè d'aquesta manera amb l'ús de dispositius mòbils (telèfons i tauletes) els nens poden investigar i buscar punt d'interès. És una manera millor de treballar amb els alumnes anar pel carrer i esbrinant que troben i el fet que ells mateixos poden editar els continguts de l'aplicació.

- Si analitzem la seva utilització segons el model SAMR, trobem que esta dintre millora en concret en augment de la tecnologia, per fer un millor us. 
- Aquesta aplicació podem veure diferents categories en la Taxonomia de Bloom, que són les següents: avaluar, analitzar, recordar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada