dissabte, 6 de juny del 2015

Sistema Solar en Realitat Augmentada.



SOLAR SYSTEMA


Aquesta aplicació ens permet poder descobrir el món de l'astronomia del sistema solar com si el tinguéssim a la palma de la mà a través de la realitat augmentada.

Dintre podrem accedir a la descripció , comparació i localització dels planetes del Sistema Solar, les característiques de la Lluna i la Terra amb els seus moviments, el sistema solar en la seva Via Làctia i molt més que es pot trobar dins.




Solar System la podem trobar disponible en castellà o angles. És una aplicació que per poder gaudir d'ella s'ha de pagar 1,99€, és compatible per Andorid com per App Store.

Des del meu punt de vista és una aplicació molt interessant per treballar amb els alumnes. Perquè es una manera de poder treballar més dinámica.  Personalment l'he posat en pràctica i els hi encanta molt la realitat augmentada.
A continuació, us deixo un vídeo de l'aplicació:




Per poder descarregar l'aplicació féu
clic aquí

- La interactivitat es selectiva, perquè els infants interactuen amb el contingut. 
- Si l'analitzem la seva utilització segons el model SAMR, trobem està dins transformació en concret redefinició.
- Aquesta aplicació podem veure en la Taxonomia de Bloom, la categoria de aplicar, analitza. 

1 comentari:

  1. Hola Ana!
    Aquesta aplicació la vam treballar juntes a l'hora de fer la presentació sobre la realitat augmentada. He de dir que em va agradar molt i que és una manera de treballar totalment diferent amb els nens però que a aquest els hi encanta.

    ResponElimina