dijous, 4 de juny del 2015

Aprèn i conrea les teves pròpies plantes virtuals



Aquesta aplicació està pensada per a nens/es de 9 a 11 anys. És una aplicació que és en anglès però la podem trobar en espanyol. No és gratuïta s'ha de pagar per poder gaudir d'ella i és compatible amb Ios, iPhone, iPad i iPod touch. A més a més, aquesta app esta pensada per cobrir els objectius i continguts del currículum de Educació Primària.




Amb aquesta aplicació els nens/es podran observar amb la realitat augmentada detalls com; el cicle de les plantes i les seves parts. Tot això, a través de jocs que trobaran dins de l'aplicació. 







Per opinió personal, es una aplicació molt útil i divertida per als nens/es per poder treballar a l'aula. Però quan jo anava a l'escola i no hi havia tanta tecnologia realitzar amb el pot de iogurt, coto i plantar una llavor i veure la seva evolució també podria ser una altra opció per realitzar.



Si voleu saber més informació sobre l'aplicació doneu Click aquí



La interactivitat es selectiva, perquè el infants interactuen, realitzen activitats. 
Si analitzem la seva utilització segons el model SAMR, trobem que esta redefinició de la tecnologia permet crear noves tasques. 
Aquesta aplicació podem veure diferents categories en la Taxonomia de Bloom. Es pot observar les següents categories: crear per dissenyar la planta, analitzar el procés que realitza i recordar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada