dilluns, 8 de juny del 2015

Proposta didàctica "PASAPALABRA"




El pasapalabra es una proposta de treball de curs de l'assignatura "Programes Multimèdia Infantils i Juvenils” de la Menció en TIC es tracta en realitzar una unitat didàctica destinada a cicle superior i creada per Maria Gallego i jo mateix.


En aquesta aplicació del programa de “pasapalabra” podem veure diferents categories en la Taxonomia de Bloom. En aquesta proposta es pot observar les següents categories: crear,hauran d’escriure les preguntes i les respostes d’aquestes per poder crear el rosco. analitzar, ja que han de provar com funciona el pograma, avaluar ja que finalment els nens faran una autoavaluació i una reflexio sobre la practica d’aquest programa i aplicar ja que els nens han d’utilitzar el programa i també poden editar el seu treball.


En aquesta proposta educativa també l’hem analitzat en la seva utilització segons el model SAMR. Trobem que esta dins de l’apartat de millora en concret d’augment. Ja que la tecnologia substitueix directament a una eina millorant el funcionament.
 
A continuación, us deixo el vídeo on podreu escoltar com crear el joc:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada