dimecres, 6 de maig del 2015

El cos humà en Realitat Augmentada Arloon Anatomy

Avui parlem en el blog sobre com treballar el cos humà en Realitat augmentada a través de apps educatives d'anatomia  en concret de Arloon Anatomy.Arloon Anatomy és una app amb la que podreu estudiar el cos humà complet de manera interactiva i aprendre mitjançant de representacions realistes en Realitat Augmentada.
També podreu posar a prova els vostres coneixements amb els exercicis que trobareu de tipus : test i quiz. 
Aquesta aplicació el podem trobar en castellà, anglès i àrab.  És una aplicació que s'ha de pagar per poder fer-la servir. És compatible per a dispositius mòbils, a Android i App Store.

Féu clic en enllaç per més informació  

Arloon anatomy


La interactivitat es selectiva, perquè els infants interactuen.
Analitzan la seva utilització segons el model SAMR. Trobem que aquesta aplicació esta tranformació en concret modificació de la tecnologia que permet als alumnes poder treballar de manera mes real i dinàmica. 
Aquesta aplicació podem veure diferents categories en la Taxonimia de Bloom. Es pot observar les següents categories: analitzar,  recordar

1 comentari:

  1. Bones!

    Trobo molt interessant aquesta aplicació, ja que des de fa anys l'anatomia del cos humà sempre s'ha estudiat davant de llibres o amb alguna joguina 3D però no ens permetia interaccionar com ens permet la realitat augmentada.

    ResponElimina